1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywarką ihas 124b

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Przemo1988xd, Sierpień 13, 2012.

  1. Przemo1988xd

    Przemo1988xd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wraz z zakupem xboxa kupiłem nagrywarkę ihas i płytki Omega DL produkowane przez ricoh o media id RICOHJPN-D01-67 znalazłem odpowiedni soft do ihasa uwzględniający kod tych płytek tylko mam czasami spory problem.Pytke wkładamdo nagrywarki laptopowej hl-dt-st dvdram gsa-t50n to ją bezproblemowo odczytuję, ale już liteon ihas 124 b nie zawsze odczytuję płytkę niby pokazuje że czyta coś ale nic nie znajduje i otwiera kieszeń napędu. Czy jest jakiś sposób aby poprawić odczyt płytek czy może następnym razem kupić ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nagrywarka podłączona na USB?? Jaki adpater?? Może adapter jakiś chiński lub uszkodzony. Jak w PC to wgraj jeszcze raz FW pod te płytki. Jak nic nie da to Verbatim lub Platinum sprawdź.
     
  4. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Szczerze to też tak czasem mam, że mi iHas nie wykrywa płytki(verbatim). Klikam sobie Clear OPC History, restartuje kompa i działa. Tak pewnie nie powinno być ale jakoś mi to nie przeszkadza więc nie kombinuje.
     
  5. Przemo1988xd

    Przemo1988xd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam podłączone pod usb przed adapter ale to raczej nie jest tego wina coś jest z ihasem chociaż nie mam jakichkolwiek problemów z odczytem zwykłej płytki dvd
     
Wczytywanie...

Poleć forum