1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywarka Ihas

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez YokaPL, Styczeń 28, 2014.

  1. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Siemka mam problem ogólnie z napędem Ihas 524b tydzień temu wszytko ładnie śmigało i ostatnio Windows prosił o jakieś aktualizacje które sobie sam pobrał i wczoraj chciałem nagrać coś i bach nie działa pisze w menadżerze pisze to "System Windows nie może uruchomić tego urządzenia sprzętowego, ponieważ jego informacje o konfiguracji (w rejestrze) są niekompletne lub uszkodzone. (Kod 19)" patrzałem na stronie windowsa pomoc ale nic nie dało zostaje mi tylko format czy co. Pomoże mi ktoś ?:D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fkrsz

    fkrsz Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2014
    Posty:
    71
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    Jeżeli masz od tego jakieś stery sproboj je ponownie zainstalowac

    Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 6030X przy użyciu Tapatalka
     
  4. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    no własnie nie mam podłączałem też inna nagrywarke i to samo jest :/ a płytke ze sterownikami gdzies zgubiłem
     
  5. drameer

    drameer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Patrzałeś czy sterowniki są dostępne w internecie ? lipa że przez aktualizację byś musiał robić format.
     
  6. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    Sprawdź sobie sterowniki płyty głównej! Czy się coś nie wykrzaczyło! Jeśli zgubiłes płytę sprawdź na stronie producenta! Ja do Via tak pobieram!

    Pomogłem? Daj przydatne! Dziękuje!
     
  7. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Dobra zrobilem formata kompa :D niej zachodu stery przez program pobieralem i smiga wyszstko widocznie jakas aktualizacja mi poblokowala napedy. Teamt do zamkniecia
     
Wczytywanie...

Poleć forum