1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywarką

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SłoniowatyX360, Kwiecień 25, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. SłoniowatyX360

    SłoniowatyX360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam otóż nie codzienny problem trochę może nie związany z tematem,jednak mam nadzieje,że ktoś mi udzieli jakiś drobnych wskazówek więc tak .. chciałem wypalić kopie gry i pojawią sie mi problem z NAGRYWARKĄ .. ponieważ w programie Alcohol 120% odczyty wszystkie mam w porządku a zapisy wszystkie są przekreślone.. jest to raczej problem z nagrywarką.. nagrywarkę mam razem z napędem DVD i zupełnie nie wiem o co może chodzić.. wiem,że jest mnóstwo tematów ale nie mogłem akurat znaleźć mojego przypadku dodam,że wszystko jest podłączone prawidłowo komputer NIBY wykrywa napęd , BIOS też.. przepraszam za wejście w nie temat ale mam nadzieje,że ktoś pomoże Pozdrawiam SX360!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Po pierwsze IMGBURN do nagrywania plus Burner MAX Payload o ile twoja nagrywarka jest obsługiwana (oraz jeśli twoja nagrywarka obsługuje DL ).
    Kopie swoich gier nagrywasz po uprzednim skanowaniu obrazu przez ABGX.
     
  4. SłoniowatyX360

    SłoniowatyX360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak doskonale to wiem tylko,że nie do końca zrozumiałeś istoty problemu ŻADEN PROGRAM nie czyta mi nagrywarki poszperałem na necie i dowiedziałem się,że ASIP sterowniki są potrzebne ale nie mogę ich znaleść pod win7.. niczego nawet wypalić nie można bo funkcja zapisu jest przekreślona.. a nagrywarka jest sprawna w 100%
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Podaj model nagrywarki albo ID urządzenia. Ciekawe że w win 7 potrzebujesz sterowników do niej.
     
  6. SłoniowatyX360

    SłoniowatyX360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    UTILYF U3K1YBWXQ SCS CdRom device i nie twierdzę,że potrzebuję tylko tyle wyczytałem a ile w tym prawdy to nie wiem.
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Ty nie masz tasmy walnietej przypadkiem? A na nagrywarce co pisze? Co to za model?
     
  8. SłoniowatyX360

    SłoniowatyX360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    napęd : Samsung Super Writemaster SH-224BB
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Przepnij na inny port lub inna tasme. Jak to nie sata to zle przezworkowana.
     
  10. SłoniowatyX360

    SłoniowatyX360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    w biosie widzi ją normalnie lub inny system? bo wyglada jakby coś było z tasmą.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum