1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywarką.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez CrAvErS, Marzec 1, 2012.

  1. CrAvErS

    CrAvErS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !
    Próbując nagrać film nagrywarką ihas 124-19b wyskoczył błąd (niewlasciwy stan zapisu ! nie mozna wykonac polecenia) Próbowałem na 2 rożnych płytkach (Verbatim-cd i Activ jet dvd rw) obecnie nagrywam grę na xboxa i doszło do 30% jak narazie bez błedów, więc w czym może tkwić problem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukas1729

    lukas1729 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zambrów
    spróbuj innym programem nagrywać .
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    po co mu płyta DVD+DL skoro on chce nagrać film a nie gre na xboxa ?
     
  5. CrAvErS

    CrAvErS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pisałem ,że próbowałem na 2 rożnych płytkach (Verbatim-cd i Activ jet dvd rw) a dl do gierek ;f
     
  6. widzku

    widzku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spróbuj na normalnej dvd+r i powinno działać nie na zadnej rw ani cd ja wszystko na dvd+r nagrywam muzyke filmy itd i działa
     
  7. CrAvErS

    CrAvErS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nom na jakiś tanich dvd+r z tesko nagrywa ;f tylko dlaczego niechce na cd i dvd rw ;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum