1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywka;/

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fausto90, Czerwiec 8, 2010.

  1. fausto90

    fausto90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bytom
    witam zakupiłem konsole z 2009 roku w grudniu przerobiłem w styczniu koleś który mi to robił powiedział że to nowa przeróbka 1.61 i moje pytanko brzmi jak te gry nagrywać? jaki sposobem ? iż niekiedy działają niekiedy nie ; / niekiedy pokazuje mi się logo klocka a niekiedy napisy w różnych jezykach...; / jeśli ktoś może pomóc na gg będe wdzięczny
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. supermegazord

    supermegazord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jeżeli jest to faktycznie 1.61 to powinieneś móc grać we wszystkie gry nie zależnie od tego jaki mają wave
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    chyba ze sa patchowane
     
  5. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Może dlatego, że nie jest to przeróbka 1,61 NS?
    W każdym bądź razie używaj 360wavespatchera, zmieniaj wave na 3. I potem już normalnie wypalaj.
     
  6. sheepfucker

    sheepfucker Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1.61 odpali każdą niepaczowaną grę , jeśli spaczuje się grę do wave 3 to na ix 1.61 nie ruszy . Chyba że użyje się activate.sio ale to bez sensu .
     
  7. fausto90

    fausto90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bytom
    hej może koleś mi wgrał 1,60 poprostu a powiedział że 1,61 wgram na następny miesiąc lt czy jak to sie nazywa dzięki za podpowiedz :) p.s nagrał mi ziom gierki na vave 4 1 chodzi a 2 z activem :)
    jeszcze takie coś dopisze że paczuje gierki na 3 ale i tak nie które są że logo klocka jest lub te napisy w różnych jeżykach zrobie poprostu tak iż wparuje do gościa i nie będzie miał wyboru żeby mi to poprawnie zrobić czyli wgrać to co powiedział
     
  8. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wygląda na to ,że ci wgrał to co powiedział:) więc nie wparowuj :)jeżeli odtwarza wave 4 to jest 1.61...po prostu tak jak koledzy wspomnieli - widocznie nagrywałeś gry już spatchowane przez kogoś z orginalnego wave
     
  9. fausto90

    fausto90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bytom
    na poczatku nastepnego miesiaca ide lt 1.1 wgrac ale w tedy nie dam sie wykiwac pozdro chlopaki dziki za odp :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum