1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywkami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sasquatch, Lipiec 1, 2010.

  1. Sasquatch

    Sasquatch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otóż jestem nowym uzytkownikiem xboxa 360 konsole kupilem uzywana

    nie wiem co moze byc nie tak ale nagrywane plyty odtwarza mi jako niby "film" czyli zamiast opcjii "graj" jest tylko opcja odtworz dvd . plyty sprawdzalem na 100% sa dobrze nagrane u kumpli chodza. probowalem rowniez na kazdym wave oprocz pierwszego nagrywac plyty na kazdym to samo nie wiem jaki mam naped ale konsola ma rocznik 2005 Xbox 360 arcade

    aha i jeszcze jeden problem
    gdy chce zainstalowac nowego dashboarda wpinam pendrive i nic sie nei dzieje pendrive to kingston 8gb format FAT32 zawartosc only folder z aktualizacja konsola jest przerobiona nie zbanowana jakies pomysly:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maciek360

    maciek360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Olszany
    1. Kupuj oryginały ...
    2. Nagraj to na płytę byle jaką, nawet RW może być. Jak wsadzisz i nic się nie stanie to wyłącz i włącz konsolę.
     
  4. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Hmmm, czas chyba zmienić FW napędu.

    @up, nie bądź taki przemądrzały. Każdy ma prawo nagrywać gry, lub je kupować! Wybór należy do każdego z nas.
     
  5. Sasquatch

    Sasquatch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    FW masz na mysli firmware napędu ? jak to zrobic jestem kompletnym zielonkiem

    Nie wiem jakie mam teraz znam tylko rok konsoli i nie wiem jak moge zainstalowac np xtreme 1.6 bo slyszalem ze jest najlepszy

    Daje Podziekowanie za szczesliwe rozwiazanie tej sprawy =D
     
  6. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Musisz po prostu sprawdzić gry, które odpalasz pod kątem posiadanego wave'a. Jeżeli te z wyższym wave'm nie chodzą znaczy, że masz zbyt stare FW.

    1.6 nie jest najlepszy. Teraz wgrywa się LT ewentualnie Non Stealth.

    Poza tym możesz spróbować patchować obrazy na swoim dysku do wave'a obsługiwanego przez Twój FW.
     
  7. Sasquatch

    Sasquatch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale w tym problem ze nie wiem jakie mam FM nie chodzą mi wavy od 2 do 4 czy jest jeszcze cos innego w czym powinienem nagwywac?
     
  8. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa

    To chyba wersja Core, bo Arcade jeszcze wtedy nie było. A co do najlepszego flash'a to nie 1.6 bo on odtwarza wave 1,2 i 3. Najlepszy jest iXtreme Lt bo umożliwia on odtwarzanie gier na wave od 1 do 6 oraz wszelkie patchowane, a można nawet przyciąć coś na live bez bana :)
     
  9. Sasquatch

    Sasquatch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    fajnie ale dalej nie wiem czemu nie chodza mi piraty mimo ze konsola jest przerobiona =/
     
  10. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    nowe oprogramowanie sobie wgraj w serwisie a jak nowa kupiles to lec szybko do serwisu i powinni ci wgrac za darmo ;)
     
  11. Sasquatch

    Sasquatch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsola kupiona uzywana a jaki serwis masz na mysli naprawczy?
     
  12. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Taki w którym Ci sflaszują napęd , na tym forum jest mnóstwo ofert , ale możesz te gry patchować do wave 1 najlepiej , bo ten musi pociągnąć i tyle.
    PS. Gratuluje poprzedniej osobie która utrzymała xboxa z 2005r. do dziś!
    Włóż pendrive i zrestartuj konsole i powinno pójść.
     
  13. Sasquatch

    Sasquatch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem ktory dokladnie to rocznik ale jest to jeden z pierwszch arcade
     
  14. Sasquatch

    Sasquatch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja tylko pragne odpalac piraty nic wiecej =/ chyba kupie nowy naped i problem bedzie z glowy tak?
     
  15. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    SASQUACZ- edytuj posty, a nie piszesz jeden pod drugim...

    Sasquacz to Ty czy mi sie wydaje? Drazharm? Brat Dzemki? :D

    jak gostek Ci zflaszuje jeszcze raz napęd to wyjdzie taniej niż jakbyś miał kupić nowy napęd...
     
Wczytywanie...

Poleć forum