1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z najnowszą aktualizacją

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez unknow1, Sierpień 17, 2011.

  1. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, dzisiaj chciałem podłączyć xbox'a do internetu, zaczęło pobierać aktualizacje i po kilkunastu minutach wyskakuje mi informacja z kodem statusu: 3151 - 351F - 1380 - 2203 - C000 - 0001. Czytałem, że dużo ludzi ze starszymi konsolami (fat) ma taki problem. Jest jakieś rozwiązanie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Pewnie masz lt 1.1 zrobiłeś aktualizacje i błąd - normalne. Musisz chyba wgrać ofw i zrobić aktualizację, albo najnowsze lt 1.91 i wtedy.
     
  4. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z tego co czytałem to masz chyba przerobionego ix'a. Wgraj oryginalny FW, aktualizuj i przerób znowu. Niech wypowie się ktoś jeszcze.
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    bląd z 1.1 jak będziesz miec 1.9lub 19.1 powino pojść lub na orginalnym sofcie. z tego co pamietam jak wgrasz tego dasha usunie ci flasha 1.1
     
  6. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ale w tym jest problem, że xbox który teraz posiadam nie był nawet otwierany :/ Nikt go nie przerabiał.
     
  7. marvin91

    marvin91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie chce otwierać nowego tematu więc podepnę się pod ten, mam również problem z najnowszą aktualizacją.
    A więc zachciało mi sie zaktualizować dasha i nie wiedziałem że "ukrywa" on firmware napędu.
    Mam napęd hitachi (z tego co pamiętam 47) i najlepsze jest to że kopie mi normalnie działają - jednak tylko do pewnego roku/wave... (sam nie wiem np Dragon Age, Dead Space czy Halo 3 mi działa, natomiast Cod: MW2, Riddick Dark Athena czy Cod: BO już nie)

    Czy to ma jakiś związek z tym że napęd nie obsługuje AP2.5, czy może jest jakiś inny powód?

    Czy np. zmiana Wave patherem coś by dała ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum