1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z najnowszymi GRAMI

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez DON11, Maj 11, 2009.

  1. DON11

    DON11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam w swojej konsoli soft 1.4 najnowszy dashboard pobrany ze strony producenta. Po pobraniu gier (nowości typu wanted, hawk, vel vet) patchuje je programem 3rd wave patch i wszystko jest ok. Ale mam problem z konsolą mianowicie:
    -wkładam płytę i wyskakuje komunikat:
    Aby można było zagrać w tę grę, należy dokonać aktualizacji konsoli….
    -wciskam TAK i pojawia się po chwili:
    -Aktualizacja nie powiodła się. Nie można zainstalować Aktualizacji. Płyta nie da się odczytać. 1) Wyczyść płytę…….
    Na początku myślałem, że jest coś nie tak z grą lub patchem, ale po odpięciu dysku twardego gra uruchamia się normalnie!!! (po zrobieniu formatu dysku nie ma efektu) POMOCY
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. leszcz

    leszcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska
    Być może konsola chce zaktualizować sobie soft właśnie z danych z 3 fali, które patcher pewnie jakoś zastępuje. Spróbuj podłączyć się do Live'a i dać się konsoli zaktualizować.
     
  4. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    co spowoduje że od ręki dostaniesz bana... jak przerabiasz gry z wave3 to nie uruchamiaj ich na live
     
  5. Kabosh

    Kabosh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2008
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk
    wogole probowaniem odpalania ich na konsoli skutkuje juz banem. niepotrzebnie to robiles. by uruchamiac nowe gry i cieszyc sie jak wszystkim innymi, poczekaj na ixtreme 1.6, i nie patchuj nic, a bedzie dobrze
     
  6. gumis

    gumis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2007
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wiem nie będe otwierał nowego tematu tylko napisze tutaj... Jak przerobie 3rd wav (tą nową gre) tak żeby działała na ixtreme 1.41 (ale jest gwarantowany ban) a chciałbym tego uniknąć i jak bym zmienił przerubke z ixtreme 1.41 na ixtreme 1.51 to czy gry by mi działały te starsze co chodzą na ixtreme 1.41 ??? A czy warto poczekać na Ixtreme 1.61 i nie przerabiać na ixtreme 1.51. Może wie ktoś co będzie oferował Ixtreme 1.61 czy będą chodziły wszystkie gry z Ixtreme 1.41 i 1.51 ??? Oraz czy dostaniemy bana za granie na X-LIVE ???
    Z Góry Dziękuje...
     
  7. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    iXtreme jest kompatybilny w dół, czyli na 1.51 będą działały gry z 1.4 i 1.5. iXtreme 1.6 będzie miał parę nowości, jest temat na forum, użyj szukajki. A grając w nieprzerobione gry, czyli z nieruszonym 3rd wave, na iXtreme 1.51 masz szanse na bana tylko takie jak przy graniu w gry bez 3rd wave :D
     
  8. jareek

    jareek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie do końca to rozumiem czyli że niby jak odpalę grę przerobioną 3rd wave patch to później po podłączeniu konsoli do XL dostane bana nie grając w tę grę na XL ?
     
  9. Drozdzol

    Drozdzol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Don11 ja miałem tak samo jak ty tylko tyle że ja mam ixtreme 1.5 też jak wkładałem wanted to mi chciał pobrać aktualizacje pomimo to iż też mam nowego dashboarda poprostu zrób tak jak ja zrobiłem śćiągnij aktualizacje wrzuć na pendriva i zaktualizuj i wszystko bedzie dobrze ja dokładnie musiałem sciagnąć HDMI FIX taka aktualizacje bo innych mi nie chciał zaktualizować i teraz wszystko jest ok
     
  10. DON11

    DON11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki "Drozdzol" pomogło wszystko mi działa i nowe i stersze.
     
  11. kmmepl

    kmmepl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Podłączam sie do pytania
     
  12. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mozesz bana nie dostac nawet grajac ;) To zalezy od szczescia
     
  13. DON11

    DON11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bana na XBL nie dostaje się jedynie za używanie tzw. kopi gier ale również za pirackie oprogramowanie!!! Które każdy ma w swojej konsoli po jej przerobieniu!!! I tak jak napisał mmmm111 jest to kwestia szczęścia, choć ja bym powiedział kwestia czasu. Decydując się na przeróbkę konsoli żeby używać pirackie gry trzeba liczyć się z tym, że na XBL się nie pogra zbyt długo!!!
     
  14. jareek

    jareek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie o to chodziło w moim pytaniu przeczytajcie je jeszcze raz to zrozumiecie
     
  15. Filiq

    Filiq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
  16. jareek

    jareek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Niemożliwy jest ban nie podłączając x'a do XL pomyśl.
    Trochę robi się tu offtop ale mam nadzieje że przed zamknięciem ktoś rozwieje moje wątpliwości
     
  17. Edgomatic

    Edgomatic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1


    powinno rozwiac watpliwosci.
     
  18. jareek

    jareek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale chodzi nie o granie w ta gre ktos tam napisal ze odpalenie przerobionej gry skutkuje juz banem to ja sie pytam czy jezeli przerobie te gre i nie bede w nia gral on-line czy tez dostane bana watpie w to ale wole zapytac
     
  19. piotran20

    piotran20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja patch'owałem gierki itp. Ostatnio podłączyłem się do XBL i wszystko działa normalnie. NIe dostałem bana. Więc nie wiem jak do końca odpowiedzieć na Twoje pytanie. Nie grałem na piratach online, ale przecież podobno nawet nie trzeba grać w sieci, wystarczy włożyć spatch'owaną grę do napędu. Może to kwestia czasu i niedługo mnie zbanują, a może i nie. Nie wiem od czego to jest uzależnione.
     
  20. tymosz914

    tymosz914 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielka prosba do Dona11 i Drozdzola. Moglibyscie podac jakis link lub chociaz namiary skad moge sciagnac ten HDMI FIX, bo mam taki sam problem z nowymi grami a tego HDMI FIX nigdzie nie moge znalezc!?
    Z gory wielkie dzieki
     
  21. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    Miałem podobny problem z HAWX. Tez wyskakiwał komunikat o aktualizacji. Podłączyłem konsole pod LIVE. Gra się zaktualizowała i śmiga aż miło. Grałem przez neta i nie dostałem bana.
     
Wczytywanie...

Poleć forum