1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z najnowszymi grami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Karol Turski, Październik 30, 2012.

  1. Karol Turski

    Karol Turski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam ;)
    mam problem z wypalonymi grami: najnowszy Medal, Forza Horizon oraz Dishonored... wszystkie te gry zostały wypalone ihasem pod lt3.0 i wszystkie wieszają mi konsole podczas wczytywania gry... może ktoś ma podobny problem? czyżby padający napęd w konsoli?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    a inne starsze tytuły chodzą ?? jeśli tak to raczej nie napęd..

    W jakim sensie wieszają ? czarny ekran i freeze ? czy może masz jakiś komunikat od M$ ??
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Spróbuj wyczyścić pamięć podręczną konsoli.
     
  5. Karol Turski

    Karol Turski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pamiec czyscilem i nie pomoglo... ten sam problem wyskakuje u kumpla... tak wiec podejrzewam ze cos nie tak z ihasem ;/
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    A te gry xgd3 skanowales abgx360 z ustawieniem autofix level 3?przed nagraniem
     
Wczytywanie...

Poleć forum