1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Napędami.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gally, Wrzesień 15, 2010.

  1. Gally

    Gally Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam taki problem. Otóż po przeróbce mojego LiteOna gry mi działały jak amrzenie itd., a pewnego dnia stało się takie coś, że wszystkie przestały działać i pokazuje mi na nim żeby włożyć gre do konsoli xbox360. Kupiłem zatem napęd Hitachi v.79 i go podłączyłem podobno był sflashowany, ale czy to czegoś i tak nie trzerba przestawiać? Bo mi nadal gier w ogóle nie czyta.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    trzeba do nowego napędu wgrać klucz ze starego napędu
    bo inaczej gry nie bedą działać ,tylko filmy DVD będą odtwarzane
     
  4. Gally

    Gally Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Jak mogę to zrobić?
     
  5. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    musisz znalezc kogos kto sie tym zajmie dla ciebie,trzeba wyjac klucz ze starego napedu i wrzucic do nowego i po wszystkim
     
  6. Gally

    Gally Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    . Jest jakiś tutorial jak to zrobić? Poradze sobie.
     
  7. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    jezeli masz ixtreme lt to sam sobie nie poradzisz,jezeli nizszy to musisz go podlaczyc pod kompa i zgrac klucz z ixtreme przez jungleflasher,ale z nowych liteonow nie wyciagniesz po tam trzeba ciaz sciezki i je pozniej lutowac do kupy
     
  8. Gally

    Gally Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam starą wersję Core System to na pewno da radę.

    Jest gdzieś dokłądny tutek do tego?

    //HoFi:9.Nie pisz postów pod sobą (do tego służy przycisk "edytuj").następny taki post i warn//
     
  9. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
  10. Gally

    Gally Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    odpalsz program jungle flasher i naciskasz User Guide w prawym górnym rogu
    ściągasz instrukcję z obrazkami i txtem - czytasz ,oglądasz ,robisz :D
     
  12. Gally

    Gally Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zgaduję, że po angielsku wszystko?
     
Wczytywanie...

Poleć forum