1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napedem 0225 po update 13599

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez acid_rs, Lipiec 25, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. acid_rs

    acid_rs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    witam mam taki problem zrobiłem update 13599 i nie umie sczytać napędu lizardem , wywala unknown firmware, jakieś pomysły ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1283
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    pisał już ktoś na forum że bodajże Lizard jaki i USBpro musi mieć wgrany nowy FW obsługujący te napędy, także sprawdź na ich stronie czy jest już do zassania odpowiedni update... a jeśli jest to zaktualizuj Lizarda i wszystko...(a jeśli nie ma jeszcze to musisz czekać lub próbować na kontrolerze SATA na płycie itp...)
    sam nie używam takich "gadżetów" więc problemu z tymi zabawkami nie mam :)
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  5. edgorek

    edgorek Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2007
    Posty:
    173
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
  6. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1283
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    a co ma zablokowany chip do odczytu ?!?
    zablokowany masz WRITE (zapis nie odczyt)
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tak??? to zrob full dump na zablokowanym chipie.....
     
  8. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1283
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    gościowi chodziło o odczytanie KEYa...
    ja nie widzę problemu z odczytem keya przy 0225 - a one są firmowo z zablokowany WP
    i przy odczycie samego KEYa nie trzeba ciąć ścieżki i lutować reza... tylko przy wgraniu FW więc o co kamon ?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum