1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napędem Benq

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Piachu007, Grudzień 6, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Piachu007

    Piachu007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Witam, jestem świeży :) na tym forum i mam oto taki problem.
    Mam xboxa 360 arcade z napędem benq i podczas grania po 30min czasem więcej napęd jakby się wyłączał (silniczek) a tekstury w grze przestają się ładować, muzyka i inne dźwięki się uciszają. Płyty oczywiście nie porysowane. Po próbie wejścia do dashboardu płyta nie jest wykrywana albo pisze że nie można jej odczytać. Xbox oczywiscie nie przerabiany gry oryginalne, oczywiście gram bez dysku z płyt, mam go od kwietnia gram mało po 2-3h tylko w piątki i soboty zreszta nie mam czasu. Mam go odesłac na gwarancję, boje się że mogą stwierdzić że jest sprawny i będe musiał pokryc koszty przesyłki, proszę o pomoc w tej sprawie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piksol

    piksol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasto biznesu
    Żadnych kosztów nie poniesiesz!!!
     
  4. Piachu007

    Piachu007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Dzięki odeśle i zobaczymy jak to będzie, może przyślą z hdmi bo mam bez.
     
  5. jotka

    jotka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak jasne zwalony napęd i dadzą Ci nową konsolę :)
     
  6. Piachu007

    Piachu007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Kiedyś tak miałem napęd Hitachi padł też silniczek i przyszedł jasper bez hdmi oraz z napędem benq. Co było dziwnie bo service date pisało 2009-01-10 a wtedy jak wiem były juz tylko liteony.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum