1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napędem Hitachi. [Xbox FAT]

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez onn125, Grudzień 2, 2013.

  1. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Mam konsolę z napędem hitachi po spoofie na napęd lite-on .Mam problem z wyciągnięciem klucza bo napęd jest hitachi a pokazuje mi go cały czas jako lite-on.Macie jakieś pomysły ? używam najnowszego jf.

    Używam X360 USB Pro i CK3
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Robisz go metodą pod Hitachi "na siłę". W takich momentach kocham swojego Lizarda360.
     
  4. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Masz jakieś pomysły ?
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    No nie wiem jak to u ciebie wygląda, ale ja wrzucam odblok napędu Hitachi pomimo że soft wykrywa napęd jako inny. W jungle flasher w zakładce hitachi
     
  6. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    u mnie to wygląda tak że wchodzę w send mode , pokazuje mi na liście jako lite-on w zakładce hitachi i dalej nie da się ani klucza wydobyć ani nic zrobić.
     
  7. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    918
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Dawno nie robiłem tego napędu ale eslord dobrze ci podpowiada, tak się właśnie robiło te napędy. Z tego co kojarzę to zdejmowało się spoof jakoś w JF ale pamięć może mnie zawodzić:)
     
  8. koloboro

    koloboro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    slax 2.1 i do dzieła
     
  9. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1283
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Zasada jest jedna.... dany napęd (chodzi mi o firmę) robisz tak jak w tutku do danego napędu i bez różnicy czy jest on spofowany na LiteOna czy Benqu czy jeszcze inaczej....
    Przeczytaj tutorial w JF do Hitachi i tam wszystko jest podane, a napęd musisz włączyć w tryb MODE-B bo inaczej nic nie zrobisz.
    W tutku także masz podane do danego FW w Hitachi jak to się odbywa (SLAXEM lub jeśli masz Hitachi z FW79 wtedy Audio CD Unlock).
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum