1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napędem Hitachi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez d3v, Marzec 25, 2010.

  1. d3v

    d3v Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mój stary naped Hitachi padł, kupiłem na allegro także napęd hitachi, lecz gdy podpinam go do PC wykrywa mi go jako Liteona ? Spotkał się ktoś z takim problemem ? Z czym to może być z wiązane ? Stary napęd wykrywa normalnie, na 100 % ten nowy to Hitachi, co prawda używany lecz na naklejce wszystko się zgadza jak i po rozkręceniu, więc dlaczego wykrywa go jako Liteona ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Pewno był zrobiony spoof z Lite-on i tyle.
     
  4. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    dokładnie,musisz miec klucz ze starego napędu zeby wszystko współpracowało ze soba inaczej konsola nie zobaczy nowego napędu bo klucz napedu zapisany jest w płycie głownej
     
Wczytywanie...

Poleć forum