1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napędem Hitachi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TurboLolo, Sierpień 2, 2012.

  1. TurboLolo

    TurboLolo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    posiadam napęd GDR-3120L (46), mój problem polega na tym iż nie mogę go wprowadzić w Mode-B. Posiadam USB PMT Probe i kontroler VIA VT6421 mój system to Windows 7 64bit. Napęd jest wykrywany w JungleFlasher v0.1.92 Beta (304) w zakładce Hitachi GDR3120, gdy klikam Send Mode-B cały czas wyświetlają się kropki.
    Proszę o pomoc.

    POZDR!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    użyj pełnego zasilania napędu,
     
  4. majster323

    majster323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    157
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Dawno temu przerabiałem już ten napęd i miałem podobne problemy. Połączenie takie: SATA Komputer-Napęd i ZASILANIE Konsola-Napęd.
    Gdy zaczynają wyświetlać Ci się kropki klikasz szybko 2xOPEN i czekasz do wysunięcia napędu, chwila przerwy i poźniej 2xCLOSE i czekasz aż napęd się zamknie. Robisz to w kółko tak długo, aż się uda...
     
  5. TurboLolo

    TurboLolo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK, rozumiem - muszę użyć zasilania napędu z konsoli. W weekend spróbuję się z tym uporać, dziękuję za podpowiedzi. W razie problemów jeszcze się odezwę :)

    POZDR!
     
  6. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    możesz też zewnętrzne zasilanie mieć np ck3 itd, jak z konsoli bierzesz to wyrównaj potencjały, bo może być potem nieciekawie :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum