1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napędem i samą konsolą

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez AuronDiel, Grudzień 3, 2012.

  1. AuronDiel

    AuronDiel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom, Poland
    Witam wszystkich!
    Od pół roku mój xbox leży zakurzony na stole i czeka na naprawę. Przeszukałem już różne fora dotyczące mojego problemu lecz nic mi to nie pomogło.
    Ponad 6 miesięcy temu nagrałem na płytę nową część Naruto (tak, mam przerobioną konsole :<) kiedy ją odpaliłem to już zaczęły się dziać dziwne rzeczy, np straciłem przeróbkę a później nie czytał mi dobrze oryginałów, ostatecznie mój xbox zamknął się w sobie i nie chce otworzyć napędu. Drodzy użytkownicy, jak to naprawić? Posiadam xboxa arcade z napędem Benq. Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Problem z napędem i samą konsolą

    Umyj gumke od tacki, wymień laser i Wgraj LT. I po problemach

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  4. AuronDiel

    AuronDiel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom, Poland
  5. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    LT to nie jest latwa sprawa jezeli sie na tym nasz. Lepiej bedzie jezeli oddasz konsole do kogos kto zna sie na flaszowaniu napedu . Tak ten laser bd pasowal
     
  6. AuronDiel

    AuronDiel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom, Poland
    Dawno nie byłem w temacie, a więc powstały gry które ściągają przeróbkę? Jeśli tak to jak je omijać by znowu ją nie stracić?
     
  7. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Nie, jeśli wszystko dobrze nagrasz, to żadna gra nie usunie przeróbki.
     
    1 osoba to lubi.
  8. AuronDiel

    AuronDiel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom, Poland
    rozumiem. wgl nie lepiej kupić po prostu używany napęd z allegro i wymienić?
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    w uzywce tez moze byc laser padniety
     
  10. AuronDiel

    AuronDiel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom, Poland
    Wyczyściłem napęd i wszystko wróciło do normy! Dzięki wszystkim za pomoc!
     
Wczytywanie...

Poleć forum