1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napędem po aktualizacji

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zoozolw, Czerwiec 14, 2011.

  1. zoozolw

    zoozolw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, grałem głównie w multi BFBC2, konto mam w USA. Jakoś na początku maja odpalając kopie uruchomiłem aktualizacje i tera widzi gry jako zwykłe dvd (filmy odtwarza). Konsola jest z lipca 2009, nie jestem pewien jaki mam napęd bo tam gdzie powinny być kabelki albo ten plastik ni ma nic, dziura i tyle ale po tacce i dacie produkcji konsoli wychodzi że benq ale głowy bym z to nie dał. Niewiem jaki mam flash ale nigdy nie miałem problemu z odtworzeniem gry z powodu softa (najnowsza to chyba Fifa 11). Od tamtej pory ze 3 razy próbowałem odpalić gre ale dali lipa, teraz przy zamykanu napędu przez sekunde słychać jakieś dziwne buczenie, ale nadal żadnych migających diod nie ma...
    Mam troche czacu więc pogrzebałem w necie na ten temat, ale dalej mam pare pytań:

    1. Czy wogóle da się coś z tym zrobić? Czy jest taka opcja że po ponownym flashu i wgraniu tego xtreme LT+1.9 nadal nie będzie czytać gier albo będzie pograne na LIVE?
    2. Battlefield 3 wychodzi jesienią i czy będzie potrzebny kolejny flash do LT+2.0 żeby w niego zagrać i jak będzie z tym nowym formatem wprowadzanym przez MS?
    3. To podobno jest problem z kluczem napędu, ale czy aktualizacja wprowadziła nowy klucz? Jeśli tak to czy ponowny flash temu zaradzi? Czy bez odzyskania starego klucza nic z tego?

    Z tego co widziałem sporo ludzi ma ten problem ale nigdzie nie było tekstu "OK problem rozwiązany, teraz działa" stąd moje idiotyczne (chyba) pytania... Proszę o pomoc, po prostu zanim uderze do koleżki od flasha chciałem obczaić czy to wogóle ma sens...
    Z góry dzięki za ewentualną pomoc i pozdrawiam...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Przywróciłeś sobie oryginalny firmware, trzeba przerobić jeszcze raz. Nie będzie problemów z ponownym wgraniem lt.
     
  4. marko_25

    marko_25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ziomek skasowaleś sobie przeróbkę

    ale dzis wyszedł nowy sofcik...i możesz wgrać i nowu cieszyć się kopiami
     
  6. zoozolw

    zoozolw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to piknie w takim razie... A gdybym chciał się przerzucić na oryginały i jednak nie robić flasha to ban już by mi nie groził?
     
Wczytywanie...

Poleć forum