1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napędem(?) po czerwonej diodzie w zasilaczu [Slim]

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez davex, Grudzień 6, 2013.

  1. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    992
    Polubienia:
    308
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam. Mam dziwny problem. Dziś wyłączyła mi się konsola. Próbowałem ja włączyć wiadomo bez skutku gdyż była czerwoną dioda na zasilaczu. Zresetowalem zasilanie i wszystko jest ok. Problem w tym że przestała mi działać kopią gta w która grałem dosłownie 10 min przed. Raz wykrywa płytę raz nie. Pierwsza płyta instaluje się bez problemu natomiast instalacja drugiej zatrzymuje się na 50% ( błąd sciereczki) Nie ma ona jakichś poważnych rys. Co dziwne jeżeli uda mi się wejść w informacje o grze nie ma grają czy zainstaluj jest kup. Wygląda to tak jak by nie wykrywalo instalki gdyż również nie ma jej w moje gry. Czyżby zbieg okoliczności i laser pada? Dodam że Far Cry zainstalował się bez problemu lecz również jest widoczny dopiero jak włoże płyte. Jakiś pomysł?

    Nie widzi już żadnej płyty Gta. Specjalnie (mocno) porysowałem starą płytę z grą i
    ruszyła bez problemu ;/ Czarna Magia

    Konsola odpoczęła 20 min i Gta się zainstalowało. Czyli chyba wina lasera
    Wysłane z Xperia U by Taptalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum