1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z napedem pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez crazysnake26, Luty 28, 2010.

  1. crazysnake26

    crazysnake26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    koledzy mam nadzieje ze wy mi pomozecie ostatnio w moim xbox360 musialem wymienic naped z laserem (philips&lite-on taki mam naped model no.DG-16D2S, fw ver:74850c)wymienilem na dokladnie ten sam ale po wlozenie gry wyskakuje napis ze aby zagrac w dana gra musze wlozyc ja do xbox360 !? slyszalem cos ze trzeba s flashowac naped czy cos takiego by uzyskac haslo ale nie mam pojecia jak to zrobic (nowy naped juz zamontowany ) bylbym bardzo wdzieczny za szczegolowa pomoc gdyz jeste laikiem i swiezakiem w tych sprawch dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    musisz odczytac ze starego napedu klucz i wgrac do nowego. Czyli procedura taka jakbys wykonywal przerobke.
     
  4. crazysnake26

    crazysnake26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    o rany

    a samemu tego sie nie da zrobic
     
  5. Boberkowy

    Boberkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Da rade jeśli posiadasz wiedzę jak to zrobić. Na forum jest opisane jak przerobić konsole.
     
  6. crazysnake26

    crazysnake26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    trzeba to koniecznie do serwisu oddac???
     
  7. crazysnake26

    crazysnake26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    yhy dzieki bardzo koledzy mam nadzieje ze sie uda choc jestem swizak i marnie to widze
     
Wczytywanie...

Poleć forum