1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napędem - problemy z nowszymi grami

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez szczepan997, Październik 5, 2013.

  1. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    mam problem, napęd mam liteon xbox 360 premium LT+ 3.0, gry wypalam ihasem B na verbatimach, ostatnio wypalalem gta 5 disc 1, po wlozeniu do napedu pisalo uruchom gre, probowalem uruchomic od razu wywalalo blad ze szmatka, wiec wgralem bezposrednio na dysk, u kolegi od razu poszlo bez problemu. Teraz nagrałem fife 14 u kolegi bez problemu od razu poszło u mnie odpalilem gre wszystyko ladnie wlaczam pierwszy mecz i pochwili zanika glos i zaraz blad ze szmatka ( gra w tle caly czas chodzila jak pojawil sie blad) teraz jest tylko uruchom gre i jak chce wlaczyc to szmatka.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DARL ELDA 17 PL

    DARL ELDA 17 PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem, skasowalem fife z dysku zeby zainstalowac GTA 5 na dysk, od tej pory fifa przestala mi dzialac nie ma nawet opcji zeby zainstalowac fife na dysku odrazu gdy wsadzam plyte wyrzuca szmatke :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum