1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napedem.Prosze pomozcie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez patol965, Kwiecień 16, 2012.

  1. patol965

    patol965 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam prosze o rade. Przerabialem konsole kuzyna , podlaczylem go normalnie do usb probe v3 i do komputera wszystko pieknie znalazlo mi naped.Wyskoczylo ze naped to liteon , tak samo jak moj i innych kumpli ktorych xboxy przerobilem. A wiec zczytalem klucz , wszystko zakonczylo sie sukcesem, wiec zaczalem wgrywac flash, gdy nacisnalem przycisk liteon erase wyskoczylo ze to nie jest naped liteon, ale mimo tego kontynuowalem, naped wszedl w vendor mode, nacisnalem write, wszystko sie wgralo i sprawdzilo bez zadnych komplikacji. Zamontowalem naped w konsoli , uruchomilem po czy wyskoczylo okienko z chinskimi znakami, i jedna czerwona lampka;/ Teraz jak podlaczam naped do kompa to jungleflasher go nie widzi.Nie wiem chyba nie byl to liteon.Moge to jakos naprawic czy naped jest do wyrzucenia? A i jeszcze jedno, mam w swoim xoboxie przerobiony naped liteon, juz probowalem go przelozyc do tamtego xboxa ale gdy wlaczam jakas gre pokazuje tylko zeby otworyc dvd i nic sie nie chce wlaczyc... Prosze pomozcie..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sprawdz co pisze na etykiecie od napedu jesli liteon erase zrob po kasowaniu wyl i wlacz napędu. Drugi nqped ci nie.dziala bo nie wgrales mu klucza

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Podnoszę temat, Chyba nadaje się do kosza? Zły dział
     
Wczytywanie...

Poleć forum