1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z napędem / update filmware

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kornelm, Maj 16, 2010.

  1. kornelm

    kornelm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam taki problem, nagle, nic nie ruszałem, nic mi nie opadło itp. konsola przestała czytać płyty...
    Tzn. ogólnie to się pojawia, że nic nie włożyłem, czasem jedynie "zagraj w grę" ale zanim gra sie załaduje wyskakuje mi komunikat o tym, że porysowana płyta.

    Dodam jeszcze, że konsola przerobiona ix chyba 1.51 samsung, ostatnio wgrany najnowszy soft, kilkanaście dni śmigało wszystko ładnie, a teraz nie działa ŻADNA gra oprócz, oryginalnego Guitar Hero WT.

    A teraz mam drugi problem/prośbę:
    Czy jestem w stanie SAM przerobić napęd? tzn z tego 1.51 na np 1.61, który już pobrałem? Być może to o to chodzi...



    z gory dzieki za odp
    pzdr. kornelm
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    moze wystarczy tylko wyregulowac naped?? widzialem gdzies na forum poradnik gdzie co i jak sie kreci, zeby bylo dobrze :p poszukaj
     
  4. kornelm

    kornelm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie znalazlem nic, ale raczej mi nie potrzeba ;)
    niestety dalej nie dziala, chcialem wyjac laser z liteona (wyjalem) i wlozyc do samsunga, niestety nie pasuje (a moglby . )
    Podpiołem liteona, na razie moge tylko w orginalne gry, ale za kilka dni jedzie na przerobienie ;)


    pzdr
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  6. kornelm

    kornelm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmmm jakby to powiedziec

    dziala i wielkie dzieki dla slicznego/ej Qazimodo ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum