1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napędem w X360 Arcade

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mateusz Rajski, Październik 28, 2011.

  1. Mateusz Rajski

    Mateusz Rajski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich uzytkownikow jestem tu nowy i mam do Was pytanie.

    Nie wysuwa mi sie tacka na plyty, xbox nawet nie widzi napedu bo mam gre w srodku i nic. Gdy mam podlaczony naped konsola po chwili sie wylacza gry go wyciagne konsola chodzi normalnie.
    Stało sie to po tym jak wysunelem tacke wylaczylem xboxa z pradu wyciagnelem wtyczke zasilania napedu i wlozylem i wsunelem tacke spowrotem . Od tamtej pory nie wykrywa mi xbox napedu ani nie chce sie wysunac tacka. Prosze o pomoc bardzo bede wdzieczny.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mateusz Rajski

    Mateusz Rajski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ps. konsola to X360 arcade jasper , a naped lite on
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  5. skiz

    skiz Banned

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na bank zwaliles napęd swoją droga po co robiłem takie aprobacie z konsola ?

    Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
     
  6. Mateusz Rajski

    Mateusz Rajski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powaznie uwalony ? ... Ludzie dzieckiem to ja nie jestem i wiem ze uwalony chce wiedziec jak odzyskac klucz lub jak go uratowac bo w sumie nic takiego nie robilem zeby cos mu zaszkodzic procz odlaczenie od zasilania jak byla tacka wysunieta i wsuniecie recznie

    edit//
    W centrum okręgu ciągle miga zielona dioda
     
  7. killzone2011

    killzone2011 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam też jesten nowy, ale jak moge się włączyć do rozmowy... hmmm... u mnie był a raczej jest dość dziwny przypadek z napędem. Czasami raz na jakis czas wiesza mi się napęd i nic mi nie odpala. Ale nie dałem za wygraną przy włączaniu konsoli kilkakrotnie naciskałem główny właczniki po kilkunastu próbach konsola (naped wraca do pierwotnego stanu). Co możę być przyczyna tak dziwnych objawów? może koniec żywotności... dodam że pierwszy raz takiego zonka miałem jakieś 5 miesięcy temu...
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica


    No i to wlasnie swiadczy i tym ze jest uwalony...


    Wysłano z GT-I5700 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum