1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napedem zielona migajaca dioda

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez golem94, Maj 6, 2011.

  1. golem94

    golem94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam problem z lite-onem chcialem aktualizowac mu fw z lt1.1 na lt+ ale w sposobie dosflash nie wykrywalo napedu ale gdy podlaczylem naped do xboxa nie chcial sie wlaczyc dopiero gdy odepne jeden z kabelkow od napedu xbox normalnie sie wlacza a gdy wepne to wylacza wiecie moze o co chodzi ? Miga jedna zielona dioda
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    uszkodziłeś napęd, nie masz klucza, masz problem
     
  4. Matess1999

    Matess1999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Leszno
    Uszkodziłeś napęd.Odczytaj z napędu Key/a
    kup nowy napęd wgraj klucz i lt+ Proste?!
     
  5. golem94

    golem94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie uszkodzilem napedu bo sie rusza , mam klucz , a problem wiem ze mam. Gdy wlaczam z przypietymi kabelkami to naped robi te swoje bziuu ale nie do konca gdzies czytalem ze mozna go dac w read mode czy cos takiego
     
  6. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Kolego jeżeli posiadasz DVD_KEY to wykasuj napęd do zera i wgraj FW od nowa, jeżeli to nie pomoże pozostaje wymiana napędu.
     
  7. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    a przypadkiem nie podlaczyles odwrotnie kabli zasilajacych naped?
     
  8. golem94

    golem94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak sa podlaczone przewody, wgraj na nowo fw. Jak nic nie da nowa elektronie

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  10. kucharus

    kucharus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kolego udalo ci się narawić tego x-a bo mam ten sam problem ,, mruga dioda a napęd szaleje jak włączam sam sie wysówa i wsówa, napis otwieranie cały czas, napęd ok bo w innym x działamoim zdaniem powaliło mu się bo nie dałem uzimienia podaczas przeróbki ale cięzko powiedzieć satlo sie tak jak wprowadzałem go w vendor mode
     
  11. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Uwalony southbridge.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
Wczytywanie...

Poleć forum