1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napędem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Teh_DoDi, Styczeń 5, 2013.

  1. Teh_DoDi

    Teh_DoDi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nowa Ruda/Słupiec
    Witam mam pewien problem. Ostatnio zaczynała mi się zacinać tacka aż przestała się w ogóle wysuwać,więc postanowiłem rozkręcić xbox'a i to naprawić. Po całkowitym rozkręceniu wyjąłem napęd,go także rozkręciłem i naoliwiłem tą gumkę,złożyłem napęd i problem tkwi nadal. Gdy jednak próbuję wysunąć tackę bez obudowy napędu to tacka wysuwa się normalnie. Proszę o pomoc,z góry dzięki ;).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Problem z napędem

    Tego sie nie oliwi, wrecz przeciwnie,musisz toteraz wszystko wymyc w izopropanolu/ewetualnie woda z mydlem

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  4. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Naoliwiłeś to się teraz ślizga i nie może wysunąć.
    akir dobrze Tobie podpowiada, wymyj ją dokładnie by była czysta i matowa, wtedy kłopot zniknie. ; )
     
  5. Teh_DoDi

    Teh_DoDi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nowa Ruda/Słupiec
    Dzięki za pomoc,spróbuję i napiszę czy działa. Wcześniej już tak robiłem,gdy sam przerabiałem napęd i nie było problemu :p.
     
Wczytywanie...

Poleć forum