1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napedem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez wolak, Styczeń 10, 2013.

  1. wolak

    wolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam otoz mam problem z napedem probowalem flashowac naped az do momentu wejscia w vendor mod jf sie zaciol i naped zostal wyczszczony probowalem po tym samym portem wejsc jeszcze raz do vendor mod ale kazde proby sa nie udane tak samo jak w dosflashu i cały czas wyskakuje status 0x80

    Wysyłane z mojego T-Mobile myTouch 3G za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Ustaw port co wykrywal ustaw wszystko klucz itd i flash
     
  4. wolak

    wolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no własnie ale gdy klikam intro/device id to w ogóle nic się nie dzieję cały czas status 0x80
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. wolak

    wolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    dosflash też nic nie pomógł albo ja nie umiem się nim obsługiwac
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  8. wolak

    wolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    czyli przyłożyć igłę wcisnąć intro/device id i potem off/on ??
     
  9. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    W dosflash kiedy chcesz wejść w vendor, przyłóż igłę i dopiero naciśnij Enter.
     
  10. wolak

    wolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nie wiem czy coś źle robię ale napisze bo może jednak a więc tak wchodzę w dosflash potem wpisuje komendę dosflash liteon e e800 wyskakuje finish po czym wpisuje dosflash wyskakuje mi czy chce wprowadzić w vendor mod przykładam igłę i klikam enter i nic się nie dzieje status 0x52 albo 0x80 a gnd mam poprowadzone od obudowy
     
  11. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Po odpaleniu dosflasha wpisujesz

    l-o-erase (nr portu)
    przykladasz igłę
    Enter

    Ewentualnie próbuj w JF przez "liteon erase"
     
    1 osoba to lubi.
  12. wolak

    wolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    gdy wpisuje ta komende to wysakuje że zła komenda a w jf robię lite-on erase przykładam igłę i daje ok i zwraca mi tylko status 0x80
     
  13. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  14. wolak

    wolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    dobra wczytałem ofw napęd działa ale nie czyta płyt i wydaje mi sie że jest to coś z prowadnicami tylko nie znam ich ustawień raz pokręciłem napęd próbował czytać a teraz napęd dwa razy zakręci i dalej nic
     
  15. wolak

    wolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ma ktoś jakiś pomysł bo nie mam już sił do tego
     
  16. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Problem z napedem

    Elektronika może być uszkodzona

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  17. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Ci przyjdzie caly naped kupic raczej nowy
     
  18. wolak

    wolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    cały napęd jak wymieniałem pcb i laser myślę że to jest coś z tymi prowadnicami chodź mogę się mylić ustawiałem je przez pół dnia i nic tylko raz napęd próbował zakręcić
     
  19. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Zadam małe pytanko: klucz napędu masz? ; )
     
  20. wolak

    wolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Problem z napedem

    Tak mam

    Wysyłane z mojego T-Mobile myTouch 3G za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum