1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napędem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez rafciu, Luty 2, 2013.

  1. rafciu

    rafciu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Witam wszystkich mam problem z napędem w moim kilku letnim arcade. Od jakiegoś czasu wiedziałem że coś się psuje bo albo napęd nie wysuwał się za pierwszym kliknięciem albo wysuwał się dość wolno jakby coś go blokowało. Zawsze trwało te wciskanie kilka razy i napęd ruszył i można było pograć ale jak widać do czasu. Teraz wciskam kilkadziesiąt razy i słychać tylko taki odgłos jakby miało się wysunąć niestety stoi w miejscu. Teraz moje pytanie jak miał ktoś podobny problem albo ma o tym pojęcie niech powie czy łątwo taką usterkę naprawić czy lepiej dać do serwisu (jaki by był tego koszt). Wiadomo że najlepiej rozebrać konsole ale elektronikiem nie jestem i myślę że nie wyjdzie to najlepiej dlatego proszę was o pomoc :nevreness:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wysunąc tackę i umyć gumkę którą widać na kolach zębatych hehe
     
  4. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    lub gumke do wrzątku i się zwęrzy troche.
     
  5. alfamaniek

    alfamaniek Banned XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Śląsk,jura krakowsko-częstochowska,okolice ;-)
    Ojj... gumke to najlepiej wymień hahaha w tej konsoli
     
  6. Jarecki7

    Jarecki7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam taki sam problem z napędem i jak mam się dostać do tej gumpi roskrenciłme konsole i napęd ale nie widze dojscia do niej
     
  7. DzaceQ

    DzaceQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Problem z napędem

    Wysun tacke to ja oblukasz :)

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    jak już masz wyciągnięty napęd to możesz ściągnąć górną i dolną osłonę...jak wyjedziesz tacką to zobaczysz gumeczkę
     
  9. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Było mnóstwo tematów o tym. Nawet powinien być poradnik jak wymienić gumkę. Szukanie nie boli. Kosz
     
Wczytywanie...

Poleć forum