1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napędem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kukis, Luty 10, 2013.

  1. Kukis

    Kukis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadam problem z moim napędem do xbox 360.
    Jest to napęd Hitachi na którym jest lt 3.0.
    Otóż problem jest następujący:
    MOV123 - YouTube
    Po zamknięciu napędu sam się otwiera i tak w kółko ilekroć bym go nie zamknął.
    Pytanie polega na tym co się mogło stać,czy będę wstanie sam to zrobić?
    @Czy może mostek poszedł,aczkolwiek nie wydaje mi się bo jak mostek pójdzie to sam się otwiera i sam się zamyka (chyba)
    Jest to falcon a problemy z mostkami z reguły występują w jasperach...
    Z góry dzięki za odpowiedź : )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Problem z napędem

    Po 1 naped masz liteon a po 2 czy dioda mruga ci caly czas to mostek do reballingu.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. wiewiorcwaniak

    wiewiorcwaniak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Runnerka ile liczysz za wymianę Lasera w BenQ, mam problem z "Otwórz napęd" Nieprzerabiana i używana raz na ruski miesiąc czyli ostatnio zimowała, dziwna sprawa bo problem zaczął się po aktualizacji dash'u wczoraj.
     
  5. Kukis

    Kukis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    "Po 1 naped masz liteon a po 2 czy dioda mruga ci caly czas to mostek do reballingu."

    Xbox360 problem z tacką - YouTube
    Takie same objawy jak u kolegi wyżej,z tego co pisał to u niego nie był mostek (patrząc dokładnie na diodę)
    Napęd faktycznie liteon.
    Czekam na dalsze propozycję uszkodzenia :)
    Pozdrawiam.
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Problem z napędem

    Wrzuc inny napęd i będzie odpowiedz. Bo zasadniczo opcje są tylko 2 - albo mostek, albo czujnik tacki.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Problem z napędem

    Zapraszam na priv lub gg 8945104


    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum