1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napędem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez barti1997w, Grudzień 27, 2013.

  1. barti1997w

    barti1997w Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Częstochowa
    Witam. Piszę w sprawie mojego Xboxa, otóż jest problem, gdy wkładam płyte on dziwnie 2 razy buczy a na ekranie startowym wyświetla się otwórz napęd. Jeżeli włożę płytę i zaczne go pukać po obudowie od góry gry 1 na 5 prób się włączają. Co może być tego przyczyną, co wymienić? piszcie :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Laser

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. barti1997w

    barti1997w Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Częstochowa
    ale co dokładnie? i ile to kosztuje? bo w Częstochowie w serwisie za wymiane samego lasera 160 zł mi powiedzieli
     
  5. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Za te pieniądze to cały napęd kupi.Napisz jaki masz napęd.
     
  6. barti1997w

    barti1997w Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Częstochowa
    nie mam pojęcia, nie mam go czym rozkręcić, da sie to jakos inaczej sprawdzic?
     
  7. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  8. lrdmaras

    lrdmaras Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak, nie musisz rozkręcać konsoli jeżeli jest to FAT. Wystarczy, że zdejmiesz przedni panel i przyglądniesz się swojemu napędowi, a na Google znajdź poradę "jak rozpoznać napęd w Xbox360" i zgodnie z opisem ze strony i tym co widzisz, dowiesz się jaki masz napęd. Jakich konkretnie płyt ci nie czyta? Oryginalnych czy kopii?
     
  9. barti1997w

    barti1997w Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Częstochowa
    mam tylko oryginały, czyta nie czyta jak popukam to czyta :D
     
  10. lrdmaras

    lrdmaras Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Proponował bym jednak nie pukać, a na pewno nie ręką w konsolę. Dowiedz się jaki masz napęd i poszukaj w serwisach wymiany. Jeżeli faktycznie kosztuje to u Ciebie 160zł, to tyle kosztuje nowy napęd, tylko nie tak łatwo go wymienić, ale to inna para kaloszy. Daj znać co zdołałeś zrobić.
     
  11. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jaki napęd w końcu?
     
  12. barti1997w

    barti1997w Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Częstochowa
    Napęd prawdopodobnie samsung :)
     
  13. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    To musi być konkretnie dany model a nie prawdopodobnie.. sprawdź dokładnie.
    [​IMG]
     
  14. lrdmaras

    lrdmaras Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  15. barti1997w

    barti1997w Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Częstochowa
    no chyba tak zrobie i mam nadzieje ze to pomoże :D
     
  16. lrdmaras

    lrdmaras Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Poczytaj tylko jak, co i gdzie, żebyś się nie zdziwił jak kupisz "nowy" i zaliczysz karpia po świętach. Google Ci pomoże...
     
  17. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    No ale jak bedzie chciał wymienić napęd cały to będziesz musiał najpierw klucz ze starego wyciągnąć wiec z tym wymienianiem jest też trochę zachodu. Lepiej najpierw wymień laser a nie odrazu naped

    Wysłane z telefonu L710
     
    1 osoba to lubi.
  18. barti1997w

    barti1997w Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Częstochowa
    Gdzie najlepiej w okolicach Częstochowy wymienic laser ?
     
  19. Oldboy77

    Oldboy77 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Za takie pieniądze to cały napęd wymienisz - nawet wysyłkowo.
     
Wczytywanie...

Poleć forum