1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napedem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez w0j73k, Listopad 1, 2009.

  1. w0j73k

    w0j73k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siemka, mam problemik z napedem w konsoli, mianowicie to po pewnym czasie mi sie gra zawiesza, nie jest to zaden rrod tylko poprostu wyskakuje komunikat zeby wyczyscic plyte lub zrestartowac konsole, no ale nie pomaga to, wiec domyslam sie ze siada mi naped i chce go wymienic, i kolejnym moim pytaniem jest to ze nie bede gral przez neta i chcialbym sie dowiedziec jaka przerobka bedzie dla mnie najodpowiedniejsza, aktualny naped mam na extreme.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. swistak09

    swistak09 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zatorze
    Polecam napęd Hitachi, z extremem 1.5.1 gry w formacie wave 4 chodzą normalnie, bez żadnej potrzeby modyfikacji gry.
     
  4. GoopyWojtek

    GoopyWojtek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem nie zakładam nowego tematu pisze tu:
    A wiec gdy wkładam orginalną gre konsola jej n ie czyta(dopiero po 5-7 probie działa)lub gdy najpierw wloze płyte cd z filmem ewentualnie z muzyka i popracuje na niej z 5 mi to potem łapie gre dlaczego jak to naprawic?
     
  5. Ulus

    Ulus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2008
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    krk
    hmm cos mi sie wydaje, ze bez wymiany napedu sie nie obedzie. moja konsolka tez ostatnio robi mi niezle zarty i czyta tylko wybrane plyty, pomimo ,ze jeszcze do niedawna czytala wszystkie. Tez mam tak ,zeby uruchomic cos to musze wlozyc i wyjac plyte 10 razy zanim zatrybi o co biega. zastanawiam sie nad kupnem nowego napedu (dawniej mialem samsunga i dzialal na 102%) obecnie mam Benq - z takim napedem przyszla konsola po gwarancji <ok> i wlasnie nie wiem czy nie kupilbym wlasnie samsunga. na allegro chodza (nowki) po 110zl co wy na to ?

    Edit: No i czy to ma znaczenie ,ze wczesniej w konsoli byl naped jednej firmy, a ja bede chcial wymienic na inny ? chodzi mi glownie czy bedzie to dzialac poprawnie :)
     
  6. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Polecam benq mam na aukcji z wymiana i wgranym juz 1.61 ;)
    Wiecej info na priv.
     
  7. Ulus

    Ulus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2008
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    krk
  8. GoopyWojtek

    GoopyWojtek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tylko ja mam nie flashowany napęd i nie chce zrywac pląb musze odesłać an gwaraNCJIE
     
Wczytywanie...

Poleć forum