1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napędem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez CieLu, Grudzień 11, 2009.

  1. CieLu

    CieLu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Witam,
    kupiłem taniej Xboxa Arcade ale wiedziałem ze coś jest nie tak z napędem. Konsola jest przerobiona ale nie wiem jaki iXtreme. Chodzi o to ze napęd nie czyta ani oryginalnych płyt ani piratów. Rozwiązanie więc leży w wymianie lasera, w zmianie flash'a czy może w wymianie napędu ? z góry dzięki za odp
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. errorek3

    errorek3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    szklana kula w naprawie.
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    zacznij od kalibracji lub wymiany lasera skoro nie czyta żadnych płyt
    (sprawdzałeś zwykły film na DVD ?)
    jeżeli nie bardzo wiesz jak to zrobić lub nie umiesz to kup nowy napęd
    (ze starego napędu trzeba wydobyć klucz i wgrać go do nowego !)
     
  5. 16_lukasz

    16_lukasz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przy zmianie napedu musisz pamietac by ze starego wyciągnąc klucz jak tego nie zrobisz to masz lipe
     
  6. CieLu

    CieLu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Spróbuje najpierw przeczyścić laser jeśli to nie pomoże to chyba czeka mnie zmiana napędu. Skoro mam teraz Benq to mogę zmienić na napęd innej firmy ? Jeśli tak to jaki napęd byłby najlepszy do przeróbek to i tak chcę grać na kopiach
     
  7. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Słyszysz żeby napęd wydawał jakieś dźwięki?
    Mi wydaje się że ktoś przy przeróbce coś rozwalił i po napędzie.

    Ps. całe szczęście że ja nie mam takich problemów (brak przeróbki)
     
  8. CieLu

    CieLu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Nie męczyłem jakoś specjalnie napędu ale rzeczywiście czasem coś tam piszczy. Więc wymiana ?
     
  9. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    A działają Ci filmy dvd?
    Znajduje Ci że płyta jest w napędzie czy po prostu jest napis otwórz napęd?
     
  10. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zgraj dvd key poki jeszcze naped dziala :) bo jak ci naped padnie a key nie bedziesz mial to ****.

    kup nowy (nie sa jakos specjalnie drogie), wgraj key ze starego napedu (przy okazji mozesz wgrac ix jezeli chcesz) i tyle.
     
  11. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    też uważam że najlepiej kupić nowy.
    Kup hitachi wgraj iXtreme 1.51 (jak musisz już przerabiać) i odpalisz wszystko. Napęd kosztuje ok. 130zł
     
  12. CieLu

    CieLu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Dzięki za pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum