1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napędem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mmakov, Październik 18, 2010.

  1. mmakov

    mmakov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    witam mam problem z napędem a chodzi dokładnie o to że gra po wczytaniu odpala się a potem napęd zaczyna buczeć gra pochodzi a na drugi dzień już są problemy z odpaleniem ale za którymś razem odpali a żeby ją odpalić muszę pobawić się napędem (wysuwać i wsuwać tak przez chwilę ) nie wiem o co chodzi proszę o pomoc z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomaszek007

    tomaszek007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    ja tak miałem kiedy gra była nagrana na jakis noł nejmach płytach
     
  4. mmakov

    mmakov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Gry są nagrane na emptecach ale co robić
     
  5. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    zmienić płyty, jeśli problem się powtarza wywalić dvd lub oddać na regeneracje, to pierwsze myśli jakie mi się nasuwają!
     
  6. mmakov

    mmakov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    jakie najlepiej płyty wybrać
     
  7. tomaszek007

    tomaszek007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    verbatim , na wszystkich innych mialem takie objawy jak Ty opisujesz
     
  8. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    po pierwsze lepsze płyty verbatim
    jak jest poprawa to ok ,ale jak nie ma to kalibracja lasera jest potrzebna

    objawia sie to tym że laser musi sie nagrzac żeby czytac płyty trwa to około 10-15 minut
    przez te 10-15 minut nie chce nic czytac a później nagle łapie i odczytuje to jest własnie objaw
    rozkalibrowanego lasera
     
  9. mmakov

    mmakov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    czyli przez 15 minut mam nie grać aby załapało czy chodzi tu o co innego

    jak skalibrować
     
  10. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
Wczytywanie...

Poleć forum