1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napędem!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez HeadShoot1920, Październik 22, 2010.

  1. HeadShoot1920

    HeadShoot1920 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Od 2 dni mam problem z moją konsolą Xbox360,otóż to,że moja konsola nie czyta żadnych gier.Jest ona przerobiona,nie sprawiała żadnych problemów,na początku myślałem,że muszę ją przeczyścić więc mój tata ją zaniósł,lecz nadal występuję ten problem."Facio"z naprawy nic nie powiedział na ten temat.Po wyczyszczeniu jest to samo wkładam płytkę odczytuję ją i po chwili zostaje napis Otwórz Napęd Wcześniej poakzywał się LOG z 2punktami.Ale użycie szmatki nic nie dawało...
    Proszę o pomoc i radę czy muszę kupić nową konsolę czy coś da się z tym zrobić.

    PS Kupiłem ją w Lombardzie w czerwcu za 550zł.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CiągleMnieBanują

    CiągleMnieBanują Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Na 99% procent pada laser w napędzie. Możesz wykonać kalibracje lasera, lub druga opcja wymiana napędu na nowy, tylko pamiętaj o zgraniu swojego klucza z obecnego napędu i wgraniu do nowego.
    Sprawdź jeszcze przed tymi operacjami jakaś oryginalną grę.
     
  5. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    JA bym stawiał raczej na to że masz gre z Wave 4 a Ty masz ixtrema 1.5 albo 1.6 i to wszystko.

    Ściągnij sobie z mojego podpisu active.iso nagraj na płytkę z LayerBreak=1913760 i włóż do konsoli, po kilku chwilach jak konsola przekręci płytką, wyciągnij ją i włóż grę którą chcesz odpalić i powiedz czy jest tak samo.
     
  6. momanx

    momanx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Knurów
    witam ,sam miałem niedawno ten problem i to laser wysiadł i po prostu go wymieniłem ale przez serwis za 150 złoty razem z fleshem , proponuje oddać do serwisu i go wymienia
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    albo masz stary ixtreme który nie odpala nowych gier
    trzeba wgrać nowy lub patc.hować gry
    albo kalibracja lasera w napedzie jest do zrobienia
     
  8. kondi50

    kondi50 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Albo magnes się odczepił w napędzie, trzeba by było rozebrać napęd i sprawdzić. To częsta awaria a tym bardziej jeśli żadna gra nie chodzi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum