1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z napedem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez yamahar1rn19, Październik 29, 2010.

  1. yamahar1rn19

    yamahar1rn19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam problem tyczy sie mojego napedu naszczescie nie w x ale w kompie nie wiedzailem gdzie zamiescic temat wiec daje tutaj prosze o ewentualne przeniesienie go w razie potrzeby mianoscie kupilem sobie nagrywarke dvd specjalnie po to zeby wypalała dobrze gierki na x okzalalo sie ze krew musiala zalac mnie gdy dowiedzailem sie ze nagrywarka nie schodzi ponizej predkosci nagrywania 4x teraz mam do was pytanie czy wydalem 100zl na jakiegos wybrakowango bubla ktory nie potrafi nawet nagrac z predkoscia 2,4 czy da sie to jakos zmienic moze? nagrywarka to TSSTcorp cddvdw sh-s222a co o tym sadzicie a moze te nowe nagrywarki o ile ta jest nowa(dlamnie nowa kupiona 2 tyg temu) popostu sa tak wydajen ze nie musi schodzic do predkosci 2,4 a nagra tak samo dobrze na 4 jakby miala nagrac na 2,4??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz :D
     
  4. kondi50

    kondi50 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Jeśli nie szkoda ci płyty to spróbuj nagrać płytę a później utwórz jej obraz na dysk[create image file from disc] jak się nie pojawi ściereczka to powinno być w porządku
     
  6. yamahar1rn19

    yamahar1rn19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siema co sie stanie z plyta jak tak zrobie w sumie to nie szkoda mi jej nagrwyam imgburn mimo ze ustawiam predkosc na 2,4 to on i tak nagrywa z predkoscia 4;/
     
  7. top1991

    top1991 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja tam większość gier nagrywałem 4x i wszystkie działały jak dotąd
     
  8. mathes0015

    mathes0015 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobra
    Hej :) zaczne od tego ze zrabal mi sie komp i nie moge korzystac z polskich znakow... Sorry... Czytalem wiecej takich postow i ludzie pisali ze Gry powinny sie nagrywac tyle ze laser w napedzie xboxa moze szybciej sie zepsuc
     
  9. yamahar1rn19

    yamahar1rn19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zrobilem to co kolega wyzej napisal zrzucilem obraz na dysk z płyty i wszystko w porzadku na poczaatku buffer byl 30 potem skoczyl do 99% i tak zostal ale mimo wszystko denerwuje mnie sam fakt ze dalem 100zl za nagrywarke ktora nie potrafi nawet zejsc do predkosci2,4 zastanawiam sie czy nie isc i jej nie oddac we wtorek po porstu nie wiem nawet czy ejst to dorba nagrywarka czy nie bo sie na tym nie znam
     
  10. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    moja nagrywarka też przeskakuje z 2,4 na 4x i jest ok
    wszystko nagrywa a mam starą nagrywarke liteona ale
    moze że to liteon jak i wiekszość nowych napędów w xboxie to
    nie ma żadnych problemów z odczytem z płyt verbatim oczywiście :)
    nie polecam nagrywarek LG i Samsungów - ale to nie znaczy że masz złą nagrywarkę...
     
  11. yamahar1rn19

    yamahar1rn19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja tez mialem wlasnie wczesniej liteona ale juz przestal nawet czytac plyty wiec musialem wymienic na to co mam teraz a mowilem kolesiowi w klepie cche nagrywarke taka ktora wypali dobrze gre na x teraz bede musial sie przejsc do niego we wtorek i powiedziec mu klilka niemilych rzeczy
     
  12. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    a nagrywałeś na Verbatimach ???
    zrobiłeś update biosu swojej nagrywarki do najnowszego ?
     
  13. yamahar1rn19

    yamahar1rn19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie nagrywalem na verbatimach i mam najnowszy bios jaki moze byc do tej nagrywarki szczrze mowiac to nie mam jeszcze x bo mi nie doszedl nawet a czekam juz 3 i zdazylem juz powiedziec kilka słow typowi u ktrego zamowilem i nie wiem jak te płyty dzialaja ale nieo to cho dzi bo podejrzewam ze zrzuce je na dysk x normalnie ale sam fakt ze napewno nagrały by sie lepiej na predkosci 2,4 mnie denerwuje noi jeszcze to ze dalem 100zl za ta nagrywarke!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum