1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z napedem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DYNIA124, Grudzień 20, 2010.

  1. DYNIA124

    DYNIA124 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z xboxem wszystko bylo ok a teraz jak wkladam plyte do napedu to nic sie nie dzieje . siadl laser ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
  4. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    O ludzie co za diagnozy.

    Nic się nie dzieje - to znaczy co? Pisze Otwórz dvd/ Odtwórz video czy coś innego? Jaka to płyta, pirat czy oryginał?
     
  5. DYNIA124

    DYNIA124 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wlasnie odpalil mi ale cos mi sie wydaje ze jest cos nie tak z nim jak czyta te plyty to tak charczy i ma nieraz problemy. a np jak gram w ufc to na niektorych zawodnikach sie tnie nie wiem czy jest do****** naped czy trzeba go przeczyscic
     
  6. ZiomaL

    ZiomaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Można zrobić kalibrację lasera, powinno załatwić sprawę mam u siebie to samo ale od dłuższego czasu działa :)
     
  7. DYNIA124

    DYNIA124 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzieki ale za takie cos sie nie zabiore choc koncze technikum elektoniczne. a gdzie takie cos mozna zrobic i ile kosztuje ??
     
  8. szmaja111

    szmaja111 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kościelec
    u mnie był taki problem, że nie czytał orginałów.Wszystkie kopie odpalały,a orginały nie, no i tylko przeczyszczenie lasera pomogło. Zrobił mi ten sam gość , co mi zrobił przeróbkę.
     
  9. kretos666

    kretos666 Banned Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Rozkręcasz konsole...
    Wyjmujesz laser :pP czyścisz go za pomocą płuc.. lub sprężonego powietrza w sprayu ( 24 zł) u mnie w sklepie komputerowym walisz tym ile wlezie :p Ps. uważaj na rękę bo Ci przymarznie :D do tego sprayu.
    Jak nie to kalibracja laseru, tak jak kolega mówił, a pomoc jak to zrobisz na pewno jest na forum wystarczy poszukać. :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum