1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napędem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez messi24, Grudzień 28, 2010.

  1. messi24

    messi24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Połaniec
    Witam mam taki problem otóż mój napęd po tacce wygląda jak Lite-on a gdy zdejmę przedni panel ukazuje się czarny plastik a nie 2 kabelki żółte tak jak to jest w lite-onach więc myślałem że mam hitachi i zmarnowałem już 3 płyty aby uruchomić NFS:HP i teraz niewiem co robić ponieważ mam nowszego dasha od 2.0.9199.0 bo do grania na hitachi podobno dash 2.0.12611.0 jest dobry i takiego wgrałem ale gre xbox widzi ale nie uruchamia i teraz metoda 3 dashy odpada bo mam nowszego. Oczywiśćie gre patchowałem na wave 3 potem 2 i dalej to samo. Dodam jeszcze że konsola jest z 2009-02-03.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tysonic

    tysonic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Masz zapewne Liteona ale najłatwiej byłoby otworzyć konsolę i po prostu przeczytać jaki to model napędu z naklejki na nim.
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jak konsola jest z 2009 z lutego to masz liteona 74850c v1
    wgraj ixtreme lt+ 1.1 i sprawdź obraz gry abgxem360 1.05 nie zmieniaj wave
    i poprawnie nagraj na verbtimie i musi działać
     
  5. messi24

    messi24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Połaniec
    A czy jest jakaś możliwość aby nie wgrywać lt+ 1.1? Nie wyjdzie jakiś patch aby ominąć AP 2.5?
     
  6. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Na LT+ 1.1 MUSISZ patchować, na starych fw nie da się w ogóle uruchomić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum