1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z napędem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adis2707, Luty 2, 2011.

  1. adis2707

    adis2707 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem z napędem w mojej konsoli, a mianowicie kiedy próbuje uruchomić gre z płyty wyskakuje komunikat: "wyczyść płyte/ uruchom ponownie konsole". Probowalem z ponad 20 grami i ciagle to samo. Ale zainstalowac gre na dysku normalnie moge jedynie nie moge jej odpalić..

    Pomoże ktos?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    napisz coś więcej............... jakie gry..........jaki wave............jaka przeróbka.................czy sam przerabiałeś..................odkąd tak się dzieje................
     
  4. adis2707

    adis2707 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzisiaj pierwszy raz mi sie tak stalo a konsole mam przerobiona od ponad 3 lat(konsola z roku 2008 elite). Nie mam pojecia jaki wave. Konsole kupiłem nową 3 lata temu na allegro i sprzedający zaproponowal mi przerobienie w cenie konsoli wiec sie zgodzilem, przez ten caly okres konsola mnie nie zawodzila. Dodam ze wczoraj jeszcze gralem w fife 2011 a dzisiaj wyskakuje ten blad. Probowalem na grach: dead space, soulcalibur, cod bo i mw, red dead redemption a wszystkie te gry dzialaly wczesniej na mojej konsoli.
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    może napęd "siadać" ,a może jest zakurzony w środku poprostu ,laser,soczewka ,prowadnice itp.
    wgraj nowy ixtreme LT+ i wyczyść go jak nie pomoże to wymiana tylko
    sprawdź czy na starszych grach też się tak dzieje ?
    spróbuj też na chwilę odłączyć dysk i z samej płyty czy odpali jak tak to wyczyść cache dysku
     
Wczytywanie...

Poleć forum