1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z .... napędem ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hubertpl, Kwiecień 18, 2011.

  1. hubertpl

    hubertpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z nagraniem gry. Po abgx gdzie pisze że jest ok używam wawespatchera. zmieniam wawe 4 na 3 bo mam ix 1.6. Gdy dochodzi do nagrywania programy wyłączają się w sensie pisza ze nieudana próba i wysywa nienaruszoną płytę. dochodzi tylko do bufforowania. I tu prośba do was co z tym fantem zrobic ? czy to wina napędu bo miałem problem z nim już wczesniej czy poprostu bład leży po stronie oprogramowania. :(

    Plik DVD
    LayerBreak=1913760
    dgr-pes11.iso

    Clone CD
    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting

    ImgBurn
    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    To jest wina napędu. Niech zgadne laptop?
     
  4. hubertpl

    hubertpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie PC, ale od kiedy pamiętam to mam problem z tym napędem. Potrafił scinac system. Spróbuje własnie na laptopie jutro miejmy nadzieje ze się uda :) dzięki za odpowiedz
     
  5. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @hubertpl:
    Wgraj najnowszy firmware do nagrywarki. Powinno pomóc.
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Sprawdz czy naped na pewno obsluguje nagrywanie plyt DL.
     
  7. hubertpl

    hubertpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety... nic narazie nie ruszyło. Próbowałem na laptopie jeszcze ale też nic :/ jakieś pomysły jeszcze ? :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum