1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napędem

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez LeonSkennedy, Wrzesień 20, 2011.

  1. LeonSkennedy

    LeonSkennedy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    Witam . Mam problem , wczoraj wymieniłem laser , bo używałem napędu z innej konsoli ale w końcu przestał czytać (stary był) . Działało idealnie , grałem sobie ładnie w Dead island , dziś chcę włączyć a tu lipa , otwórz napęd i tak ciągle , niby chwile czyta ale i tak to wyskakuje :/ , a wygląda to tak Problem -.-.mp4 - YouTube . Z góry dzięki za pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. LeonSkennedy

    LeonSkennedy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    ref
     
  4. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Zapewne skończył swój żywot
    Bez nowego napędu się nie obejdzie
     
  5. LeonSkennedy

    LeonSkennedy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    ale nie rozumiem tego , działało normalnie , tylko wymieniłem laser z innego napędu i było git , każda gra , nawet ojciec chrzestny (bardzo porysowany) działał jak nówka -.- a następnego dnia lipa -.-
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Na oko laser wyjechal za daleko i nie ma sily wrocic. Poszukaj w google rubber mod. Bedzie zapewne opisany dla samsunga ale tak samo dziala z liteonem.

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  7. airborne

    airborne Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam.
    Mam problem ze swoim napędem. Kupiłem używanego slima i jak wkładam jakąkolwiek grę orginalną jest napisane Nie można odczytać płyty. Czy to oznacza, że napęd jest do wymiany? Czy tylko laser? Czy nowe napędy do slima pasują tylko te za 300zł? I czy lasery te co są na allegro za 30-40zł będą pasować do slimowego napędu? Proszę o odpowiedź, bo nie wiem ile od gościa wołać kasy zwrotu za uszkodzony sprzęt.
     
  8. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Najprawdopodobniej jest wykasowany klucz napędu. Oddaj gościowi sprzęt i żądaj zwrotu pieniędzy. Chyba, że wiedziałeś co kupujesz.
     
  9. airborne

    airborne Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Co to znaczy, że wykasowany klucz napędu? Ogólnei chciałbym wiedzieć jakie są koszta naprawy, i czy trzeba by wymieniać cały napęd, albo coś? Jakie jest rozwiązanie tego problemu.
    Oczywiście sprzęt na allegro widniał jako sprawny w 100%, więc jak coś to mam prawo do zwrotu kosztów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum