1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napędem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rullz1, Październik 4, 2011.

  1. rullz1

    rullz1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam robiłem flasha z 1.91 do 2.0 i niefortunnie przy wymazywaniu firmwara komputer miał freeza na 4-5min po czym jungleflasher wypluł mi takie coś:

    Sending Lite-On-Erase request to port 0x0970

    ..............

    Drive returned Status 0x80

    ....................

    Device Intro failed!

    I jungleflasher nie widzi już napędu, rozumiem, że firmware został wykasowany jak teraz wgrać nowy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Masz klucz zgrany? jeśli tak to wgrywasz flash pod dosflashem.
     
  4. rullz1

    rullz1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam, a jakiś poradnik jak to zrobić? i czy obojętnie jaka wersja doshflasha?

    i czy w doshflashu musze wymazywac firmware jeszcze raz czy moge zaczac od wgrywania od razu?

    i którego doshflasha użyć 16/32/64?

    mój napęd: PLDS DG-16D2S 9345
     
  5. rullz1

    rullz1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    temat do zamknięcia poradziłem sobie, dziękuje za pomoc
     
  6. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    ja używam dosflasha 1.6

    jakby ktośnie wiedział co zrobić to już piszę: na początek wpisujemy dosflash liteon e e800 (e800 to mój port). potem dosflash i wybieramy napęd w moim przypadku jest pod liczbą 4, wpisujemy w, potem nazwa pliku w moim przypadku cfw.bin i gotowe.
     
Wczytywanie...

Poleć forum