1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napedem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez target_xx, Grudzień 29, 2011.

  1. target_xx

    target_xx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z napedem nie wysuwa sie tacka i miga zielona lampka. Rozebralem konsole ( wersja slim) podlaczylem ja odlaczylem naped i dzieje sie to samo jak by nie widzial napedu co jest grane? naped byl przerabiany!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    przerabiana przez kogo i jak przerabiana drill ,ciete ścieżki?
     
  4. target_xx

    target_xx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bylo cos wiercone nawet widac mala dziurke. Przerabiana byla przez fachowca z allegro
     
  5. kingsjarek

    kingsjarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    spróbuj zrobic tak jak jest tu opisane-myśle że pomoże-http://xbox360serwis.blogspot.com/2011/02/tacka-sie-nie-wysuwa.html
     
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    konsola nie widzi napędu więc mu to nie pomoże
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12098
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    lepiej zebys mial klucz lub osoba ktora to robila. ba nawet nie klucz a przynajmniej dummy.bin jak nie full dump bez tego konsoa czytac juz nie bedzie z napedu. nie zmienia tez faktu ze trzeba kupic nowa eektronike napedu

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  8. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nie opłaci mu się nowej kupować zostaje RGH
     
  9. target_xx

    target_xx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jednak nic nie pomoglo:-/ za ile moge dostac taki naped liteon przerobiony
     
  10. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    z uwalona elekronika nie wiele
     
  11. target_xx

    target_xx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a moze to byc inna wada nie napedu bo jak wypinam naped to i tak zielona lampka dalej miga i czy bez napedu moge zrobic rgh? jezeli tak dajcie namiary na jakiegos fachowce
     
  12. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    dioda miga jak nie widzi napędu.dowód ,żę ma eletronike uwalona drillem
     
  13. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    No ***** za przeproszeniem, jak koleś Ci z***** napęd to niech tera Ci zafunduje nowy z kluczem ewentualnie RGH -,-
     
  14. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    to są właśnie fachowcy z allegro:) czasami jest dać więcej i w dobre ręce. a dwa koleś musi tak i tak mu straci jakoś wyprostować
     
  15. adziu19970207

    adziu19970207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    teraz niech ci gosciu daje na rgh bo napęd do slim kosztuje około 250 zł odrazu do niego dzwoń
     
  16. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nawet mi się zdarzyło napęd uwalic więc to nie jest do końca wyznacznik. Ale faktem jest ze nie oddaje się klientowi niesprawiedliwe konsoli.

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  17. adziu19970207

    adziu19970207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to już jest przegięcie w tej Polsce!!!! Dosyć że zje**ł napęd to jeszcze sie nie przyznał
     
Wczytywanie...

Poleć forum