1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z napędem

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez szczepan997, Kwiecień 28, 2012.

  1. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Witam, mojemu koledze po remoncie w domu przestały mu odpalać płyty w napędzie jako ze nie mial juz na niego gwarancji, probowal czyscic laser itd. ale to nic nie pomogło wiec kupił nowy napęd niewiem jakiej firmy ale napewno do xboxa, i teraz nie czyta mu wogóle gier ale odpala wszystkie płyty DVD czy da rade jakos to naprawić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Został wgrany klucz ze starego napędu?


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wyciągnij klucz napędu ze starego napędu.
     
  5. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  6. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    W dziale lt są tutoriale do każdego napędu, wystarczy poszukać. Poza tym nie napisałeś o jaki napęd chodzi (model).
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Artykuły
    Dobrze by było, gdyby kolega wymienił napęd na taką samą markę, bo mogą się pojawić problemy z grami XGD3.
     
  8. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    już wszystko wiem, Stary naped to philips&Liteon DG-16D2S, kupił dokładnie taki sam, i w komplecie dodali mu 2-gi laser, chciałem zgrac z tego starego klucz ale chyba sie nie da bez PROBE ale tez nie bede wydawal 50zl na urzadzonko ktore tylko raz uzyje. I niewiem czy da rade zrobic tak, że z tego nowego napedu przelozyc laser do tego starego, czy to cos pomoze i jak to zrobic?
     
  9. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    najlepiej daj to komuś kto ci ze starego klucz w nowy ciupnie, jak masz nowy napęd to po co z niego laser wyciągać itd i działac będzie heh
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  11. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    ale jak wrzuce ten laser z nowego do starego to bedzie dzialac i czytac oryginalne gry?
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    stary napęd z dobrym kluczem i laser z nowego napędu i bedzie działać
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, ale jeśli masz nowy napęd, to nie ma sensu.
     
  14. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    probowalem z 3 laserami przelozylem kazdego do starego napedu i na xboxie pisze odczytywanie a po chwili otworz naped.
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wyciągnij klucz ze starego napędu przez Probe i wgraj z FW do nowego.
     
Wczytywanie...

Poleć forum