1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z napedem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez macie5kk, Lipiec 20, 2012.

  1. macie5kk

    macie5kk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    siema, mam problem z napedem tzn. gdy wysuwam tacke, wkładam płyte i wsuwam, wciskam uruchom gre nic sie nie dzieje ;/

    xbox arcade, 09.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PrzemekMessi

    PrzemekMessi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    ale gre Ci czyta? Czy jak włożysz nadal jest otwórz napęd czy uruchom gre?
     
  4. macie5kk

    macie5kk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jest uruchom gre. tak jak powinno być, ale jak wcisne to nic sie nie dzieje.
     
  5. misiek222

    misiek222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Raszyn
    czy konsola dziala na oryginalach czy byla przerabiana ?
     
  6. macie5kk

    macie5kk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  7. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Ale czy oryginalne gry ci odpadają?

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  8. misiek222

    misiek222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Raszyn
    Wszystkie gry, które nagrywałeś pod LT 2.0 będziesz musiał nagrać od początku

    Tak samo poczytaj TUTORIAL nagrywania gier pod LT 3.0

    Powinno pomóc - według mnie płyta źle nagrana, a nie napęd ... Sprawdź grę jaką mega starą, jeszcze działającą na wave'ach np. 10 - 11
    Jak zadziała, to problem masz rozwiązany.
     
Wczytywanie...

Poleć forum