1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napędem

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Krystian Walkiewicz, Październik 28, 2012.

  1. Krystian Walkiewicz

    Krystian Walkiewicz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z napędem. Przerabiałem dziś z LT 2.0 na 3.0 i gdy jungleflasher juz mi wykryl naped i załadowałem klucz z firmware nacisnąłem erase i wyciągnąłem kabelem z zasilaniem. Pechowo nie moglem trafic przez kilka sekund i zanim go włożyłem to konsola się wyłączyła. Chciałem spróbować jeszcze raz, ale jungle juz mi nie wykrywal napedu. Próbowałem rożnych rzecz i jak zobaczyłem co xbox pokazuje na TV ukazał się błąd e 64. Podczas włączania zawsze napęd wydawał taki dzwięk, a teraz go nie ma. Gdy odłączyłem i sate i zasilanie od napedu, xbox sie normalnie włącza, gdy podebne samą sate, także się włącza i gdy podłaczam samo zasilenie także się włącza, więc e 64 jest tylko gdy podłącze oba kable. Co to może być? Czy napęd się zepsuł i nic innego jak kupno nowego mi nie zostało?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Napęd wyczyszczony, wgraj CFW poprzez dosflasha.
     
    1 osoba to lubi.
  4. mackoz

    mackoz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Toruń
    Mam problem z napedem benq, nie czyta mi gier, plyty z muzyka i dvd dzialaja, Kiedy wrzucam płyte z grą widzi ją zazwyczaj jako płyte dvd z filmem, Jedna kopia zapasowa zostala wykryta jako gra, ale po uruchomieniu i chwili glosnego krecenia plyta wraca do dasha ;/ co robic ?
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    mackoz
    po zrobieniu lt/aktualizacji dasha wystąpiły te objawy czy same z siebie ?
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Problem z napędem

    Wykasuj ponownie, napęd ozyje

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    zły klucz w napędzie...
     
  8. mackoz

    mackoz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Toruń
    Potwierdzam, za dużo napędów na stole i pomylilem klucze, thx
     
Wczytywanie...

Poleć forum