1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napędm (rwie framerate)

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez coldveins, Styczeń 30, 2009.

  1. coldveins

    coldveins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nikt nie przeniósł mojego tematu tutaj więc spytam ponownie. Otóż rwie mi animacja we wszystkich prawie grach z naciskiem na Mass Effect, Too Human czy Mirrors Edge. Nie ma to związku z wyświetlaniem grafiki czy ramem bo nie dzieje się to gdy na ekranie jest dużo "akcji", a w losowych momentach nawet takich jak końcowe napisy czy logo początkowe. Wnioskuję więc, że to napęd. Ktoś tak miał? Naprawialne to jest? Jak coś to wypalam na verbatimach prędkością 2.4 imgburnem i tak dalej, wszyzstko jak trzeba.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Rozwiązanie graj z dysku widocznie napęd siada. Lub flash jest wolniejszy niż 12x
     
  4. coldveins

    coldveins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Co to znaczy, że jest wolniejszy niż 12x? Dodam, że konsola jest nowa (kupiona na gwiazdke) z lite-onem i ixtreme 1.5
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    akurat w mass effect i too human to normalne kazdemu rwie :)
    ale jak rwie w kazdej to naped felerny chyba
     
  6. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    sprawdź na jakiejś oryginalnej grze bo z nagrywanymi to różnie bywa
     
  7. coldveins

    coldveins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No ale bez przesady z tym Too Human, cały czas chrupie, a Mass Effect w sposób tak oczywisty, że szok. Chyba napęd po prostu, to co chciałem wiedzieć to co można zrobić raczej, przeczyścić laser można? Wymienić cały napęd?
     
Wczytywanie...

Poleć forum