1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z napeędem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez trewi, Luty 6, 2013.

  1. trewi

    trewi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    po włożeniu płyty konsola się zresetowała wy jolem płytę ale tacka już się nie zasunęła nie reaguje w ogóle
    miga cały czas środkowa dioda w kołku
    konsola jest 2009r przerobiona lt2.0
    czy napęd jest zepsuty czy trzeba wgrać lt jeszcze raz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Wyglada na to ,ze naped padl i do wymiany
     
  4. wasil23oki

    wasil23oki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ciechanów
    Zdecydowanie napęd do podmiany, z tego już nic nie będzie.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Problem z napeędem

    Pod warunkiem, ze masz dvdkey

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. trewi

    trewi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to nic nie zrobie bez dvdkey bo go nie mam
     
  7. Wrona93

    Wrona93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    109
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    LPA
    No to troche lipa :/ bedziesz musial wyciagnac z starego napedu dvd key :)
     
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jeżeli dashbaoard konsoli jest równy bądź niższy niż 14719 to można klucz wyciągnąć z płyty gł, ale wydaje mi się że z napędu powinno pójść również.
     
Wczytywanie...

Poleć forum