1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z NAT

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez adik1234, Listopad 22, 2009.

  1. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, jak ustawić NAT aby był OTWARTY i żeby wyszukiwało mi wszystkie serwery na XBL? Proszę o szybką pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wylaczyc zapore jesli laczysz przez kompa
    otowrzyc porty w ruterze jesli laczysz przez router
     
  4. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Otworzyłem porty w ruterze. Łącze przez router.(moze być przyczyną że mam wewnętrzne IP??)
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  6. djpenny

    djpenny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tzn jak NAT otwarty sprecyzuj :) chodzi tobie o wystawienie wewnętrznego adresu na zewnątrz? to po prostu przekieruj na routerze odpowiedni port (który potrzebujesz) i zepnij go z adresem twojego kompa....
     
  7. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a czy to, że mam wewnętrzne IP może powodować, że mam bardzo mało serwerów w grach na XBL??

    już wszystko działa.. zadzwoniłem do dostwcy internetu żeby mi IP zewnętrzne ustawił, włączyłem UpNP i odblokowałem wszystkie porty:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum