1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z NAT

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez gozdzikowa, Marzec 3, 2010.

  1. gozdzikowa

    gozdzikowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    Witam

    Mam problem z NAT w xboxie . Ogladalem ten tutorial Zmiana NAT na otwarty - tutorial - Forum XBOXOnline.pl i nie wiem jak sie zalogowac na swoj router , wpisuje te ip 192... cos tam i wyskakuje error 404 .
    Help :/ Moj router : LinkSys SPA-2102
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. guladirm

    guladirm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    tutaj masz tutka :

    Linksys SPA 2102 Setup Guide

    Jeżeli masz inna adresację to adres routera znajdziesz wpisując polecenie w windowsie ipconfig /all i patrz na adres IP bramy bo to będzie pewnie adres twojego routera.
     
  4. gozdzikowa

    gozdzikowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    mam adres bramy , wpisuje go i wyskakuje blad 404 , a jak jest brama domyslna to wyglada to tak : " " , yy lol ? blagam pomocy
     
  5. guladirm

    guladirm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    na PC ustaw 192.168.0.2 (lub inny z klasy 192.168.0.X) maska 255.255.255.0
    na routerze jeżeli jest nowy lub nie została zmieniona adresacja będzie 192.168.0.1, zepnij router z pc kablem i w przeglądarce wpisz 192.168.0.1 powinno dzialac
     
  6. hottubie

    hottubie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam pytanko, wiec jestem podlonczony do internetu , sieci i xbox live to jak jestem podlonczony to dalej moze byc taki problem jak : ludzie mnie nieslyszom , niemoge sie podlonczyc doniektorych sesji gier albo nieslysze innych ??
     
  7. Therioon

    Therioon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Manchester
    Nie wiem czy po tym co napisałeś, a właściwie jak napisałeś ktoś zechce udzielić Ci odpowiedzi.
     
  8. hottubie

    hottubie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy jesli jestem podlonczony do xbox live i gram to czy dalej moge miec problem z NAT ??
     
  9. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Dzizes krajst! Człowieku weź pare lekcji polskiego.

    Odblokuj porty 3074 i 88 na routerze/Firewall w windowsie, zależy jak masz podlaczonego xboxa.

    P.S. Therioon on się nawet nie zorientował o co ci chodzi :)
     
  10. hottubie

    hottubie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sorry ale niemieszkam w Polsce :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum