1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z NAT'EM

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez CZAREEK, Listopad 12, 2013.

  1. CZAREEK

    CZAREEK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Toruń
    Siema ! Mam problem z nat'em . Mój router to Motorola SBV5120E . Mam neta z Multimedii. Więc tak w grze black ops 2 pisze mi że mam otwarty w ghostcie piszę że mam umiarkowany . Nie wiem jak i gdzie zmienić porty . Ktoś by mógł mi pomóc by to zmienić .
    PS Wiem że były takie tematy ale każdy miał Linksysa albo jakiś inny router .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Dla multimedia sam nie zmienisz portów na tej motce wiem co mówię ponieważ robię na technicznym w mm

    Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 2
     
  4. CZAREEK

    CZAREEK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Toruń
    Istnieje inna możliwość otwarcia natu ???
     
  5. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Zapytaj czy możesz wpiąć swoim router z modem. Pytanie jakiego typu jest to łącze. Swego czasu miałem MM i łącze było w technologii ADSL. Dzięki temu bez kłopotu można było wpiąć swój router z wbudowanym modem i samemu ustawiać mapowanie portów.
     
  6. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Dla ADSL owszem ale jeżeli ma sieć po HFC to modem musi być najlepiej daj nr kl z mm na pw a odblokuje ci porty na modemie jak będę w pracy i wtedy sprawdzisz
    Lub zadzwoń na infolinię to ci odblokuja
    Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 2
     
  7. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Zgadzam się z Tobą...kwestia technologii.
     
Wczytywanie...

Poleć forum