1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Natem

Temat na forum 'Artykuły' rozpoczęty przez Macireks, Styczeń 25, 2012.

  1. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Pisze w imieniu mojego kolegi gdyż ma on w swojej konsoli problem z NATEM. Nie może odblokować w nim portów.
    Prosze o pomoc gdyż nie znam się na takich rzeczach
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kutafonizator

    kutafonizator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    tp link

    @edit: Jeżeli w złym dziale to prosze o przeniesienie tematu
     
  5. kutafonizator

    kutafonizator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
  7. kutafonizator

    kutafonizator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A dostawca przydziela publiczne IP?
     
  8. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
  9. kutafonizator

    kutafonizator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wchodzisz w 192.168.1.1, i na samym dole w sekcji WAN powinno być IP. Jeśli zaczyna się na 192.168 *** to oznacza że nie. Jak jest inne to oznacza że tak.
     
  10. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Jaki jest login i hasło.??
     
  11. kutafonizator

    kutafonizator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Standardowo jest
    Username - admin
    Password - admin
    Chyba że kolega zmienił wtedy są takie jakie on wybrał :)
     
  12. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Kolega mówi że kiedyś zmieniał hasło i login ale ich nie pamięta . Czyli musi zresetować router?
     
  13. kutafonizator

    kutafonizator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie. Niech przytrzyma przycisk reset przez pół minuty. Przywróci wtedy router do ustawień fabrycznych.
     
  14. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Ok napisałem mu wszystko i udało mu się wejść w ustawienia routera. Okazało się że ma publiczne IP. I co teraz ma zrobić?
     
  15. kutafonizator

    kutafonizator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Do jakiej gry chce odblokować porty?
     
  16. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
  17. kutafonizator

    kutafonizator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zacytuję z internetu
     
  18. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Dobra dzięki !

    Temat do zamknięcia
     
  19. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    w tp linku wystarczy włączyć upnp

    a tak wyglądają prawidłowo wpisane porty

    [​IMG]


    [​IMG]
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. kamilekf1
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    111
  2. Sinatra
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    763
  3. Mnih
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    490
  4. Radexb1
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    543
  5. Daste
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    592

Poleć forum